Culturele activiteit

16 januari 2019 in Activiteiten

De activiteit betreft een dansworkshop voor de groepen 3 en 4. Deze werd verzorgd door Dansplein Roosendaal. Er stond een enthousiaste docente voor de groep, die alle kinderen fanatiek aan het dansen/ bewegen kreeg. De kinderen konden hun eigen creativiteit ontplooien, na gerichte aanwijzingen gehad te hebben. Ze zijn een uur intensief bezig geweest en kijken terug op een leuke, afwisselende activiteit.

Jaarlijks heeft iedere groep 2 culturele activiteiten, die georganiseerd worden door Marktplaats Halderberge cultuureducatie. Ieder jaar komen er 2 culturele disciplines aan de orde. Dit schooljaar zijn dat: beeldend en dans. In een cyclus van 4 jaar zijn alle disciplines aan de orde gekomen.  Naast deze vaststaande activiteiten neemt de school ook deel aan de Monumenten Klassendag, voorleeskampioen, museabezoek, etc.  Het totale overzicht kunt u elders op de website vinden.