naschoolse activiteiten

Naschoolse activiteiten (NSA)

Op onze BSO-locatie de B2 worden iedere dag naschoolse activiteiten aangeboden.

Deze activiteiten zijn altijd aansluitend aan schooltijd tot 17.00 uur. Thema’s die hierbij aan bod kunnen komen zijn, muziek, sport, creatief, culinair, experimenteren, techniek, etc. Ons activiteitenprogramma wordt via school verspreid onder alle ouders.

De NSA is geclusterd in blokken. 1 blok is de periode tussen 2 schoolvakanties in en duurt gemiddeld 8 weken. Voorafgaand aan ieder blok wordt het activiteitenprogramma bekend gemaakt aan alle ouders binnen de school, uiteraard zorgen wij voor een gevarieerd programma.

De organisatie en begeleiding van de NSA ligt in handen van de medewerkers van de BSO. Zij worden hierbij ondersteund door derden (afhankelijk van de activiteit)

U kunt per blok inschrijven voor 1, 2 of 3 middagen (van 15.30—17.00 uur) U kunt er echter ook voor kiezen om een strippenkaart bij ons af te nemen. Met deze strippenkaart kunt u gedurende het gehele kalenderjaar uw kind 8 keer naar de NSA laten gaan.

Omdat wij met de NSA voldoen aan alle fiscale voorwaarden kunt u, mits u allebei werkt of een opleiding volgt, in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag.

Maar ook wanneer u niet allebei werkt is uw kind uiteraard van harte welkom bij de NSA.

Heeft u slechts een enkele keer per schooljaar behoefte aan de NSA, dan kunt u ook de incidentele vorm afnemen. U betaalt dan een prijs voor 1 keer. Voor deze enkele keer NSA kunt u echter geen kinderopvangtoeslag aanvragen.

Meer informatie over de naschoolse activiteiten kunt u vinden op onze website www.kinderopvangoudenbosch.nl  Tevens treft u hier onze prijslijst en inschrijfformulier aan.

Wilt u uw kinderen inschrijven voor de NSA, heeft u vragen of wilt u een kijkje nemen bij de B2, neem dan contact met ons op via 0165-320021.

Judith van Dael

Leidinggevende Stichting Kinderopvang Oudenbosch