Kinderboekenweek 2019

11 oktober 2019 in Activiteiten

Het thema van de Kinderboekenweek was dit jaar: ‘Reis mee”. Hier is binnen de school volop aandacht aan besteed, zowel aan het thema, als aan bezig zijn met boeken en lezen. Voor iedere groep was er een activiteit gepland. Voor de groepen 1-2-3 is er een heuse brandweerauto op het plein gekomen. De kinderen kregen uitleg en mochten vragen stellen. De groepen 4-5-6 hebben een bezoek gebracht aan de bibliotheek. Daar kregen zij een circuitronde met opdrachten over het thema. En voor de groepen 5-6-7 is er een circuit uitgezet met spullen uit de verkeerskar. De kinderen moesten met hun fiets een parcours rijden. Als afsluiting hebben alle kinderen voor elkaar een opgetreden op het podium. Er werden liedjes gezongen, die betrekking hadden met reizen of er werden wetenswaardigheden van een bepaald land voorgelezen. We kunnen terugkijken op een leuke, leerzame Kinderboekenweek.