Sinterklaasviering 2017

11 december 2017 in Activiteiten

Sinterklaasviering op het hoofdgebouw

Dinsdagmorgen 5 december kwam Sinterklaas op het hoofdgebouw. We zaten om 8.50u allemaal wat gespannen te wachten of hij toch wel zou komen. We waren allerlei liedjes aan het zingen toen 2 pieten de hal in kwamen. De wegwijs piet vroeg aan Men. Joop of hij wist waar hij een “oud bos” kon vinden. Meneer Joop snapte niet wat de wegwijspiet bedoelde maar de kinderen riepen al allemaal “Oudenbosch”. Ze vertelden dat ze naar de Regenboog moesten in een oud bos. Meneer Joop zei dit is de Regenboog in Oudenbosch. Gelukkig ze zaten goed. De andere (vergeet) piet was het boekje van de Regenboog vergeten waar alle kinderen iets in geschreven en getekend hadden. De vergeetpiet moest terug om het te gaan halen. Daar kwam de Sint net aan met het boekje in zijn hand. Gelukkig zo kwam alles toch nog goed. We zongen met z’n allen het liedje dat we geleerd hadden voor deze dag (welkomstlied voor Sinterklaas).

Hierna kwam de Sint in de groepen 1 t/m 4. De groepen 5 t/m 8 hadden voor elkaar een surprise gemaakt. Wat was dat leuk! Het was een geslaagde dag.

Dag Sint en pieten, tot volgend jaar