… vervolg “Welkom”

Iedere groep op onze school beschikt op de website over een eigen pagina, waarop elk schooljaar de nieuwe groepsfoto geplaatst wordt als de schoolfotograaf weer langs geweest is. Voorheen werden op de groepspagina’s ook verslagen en foto’s van groepsactiviteiten geplaatst. Vanaf het schooljaar 2016 – 2017 doen we dit op digiDuif, een beveiligde internetomgeving, die bedoeld is voor alle correspondentie tussen de school en de gezinnen van de school.
Wilt u meer weten over digiDuif, ga dan naar www.digiduif.nl

Uiteraard ontbreekt een pagina waarop de leerkrachten van de school zich presenteren op deze website niet.

Op de website kunt u ook kennismaken met de beide locaties die onze school kent. Het hoofdgebouw, waar de onder- en middenbouw van de school gevestigd is, bevindt zich aan de Ruige Hoek 10 in de wijk Albano in Oudenbosch. Het hoofdgebouw wordt dagelijks door ruim 190 kinderen bezocht. De bovenbouwers bezoeken de dependance van onze school aan de Eikenlaan 13, net buiten de wijk Albano. Het betreft hier zo’n 100 kinderen. Deze locatie bevindt zich recht tegenover de campus van het Markland College. Onze oudere leerlingen vinden het fijn om de dependance te bezoeken. Het vergemakkelijkt de overstap naar de middelbare school enigszins.